Administrație

Cetățenii din Fârdea vor scăpa, gratuit, de electrocasnicele vechi, în 27 martie

Cetățenii din Fârdea vor scăpa, gratuit, de electrocasnicele vechi, în 27 martie

Nu aruncați la gunoi deșeurile electrice, electrocasnice și electronice! Alegeți să respecți întreaga comunitate din care faceși parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectați responsabil deșeurile electrice!

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate.

Deșeurile DEEE vor fi preluate gratuit de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice. Din această categorie face parte orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente. Toate acestea trebuie reciclate.

Cetățenii din comuna Fârdea care au astfel de deșeuri și doresc să se debaraseze de ele trebuie doar să sune la numărul de telefon 0724602733 să lase adresa de unde trebuie ridicate sâmbătă, 27 martie 2021. Mașina va merge la adresele indicate de aceștia și vor ridica acele deșeuri.

Deşeurile electrice sunt încărcate şi transportate corespunzător.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*