Politic

Adrian Pau: „O fi având niște calități Dominic Fritz de a ajuns primar al Timișoarei, dar nu a apucat încă să ni le arate”

Adrian Pau: „O fi având niște calități Dominic Fritz de a ajuns primar al Timișoarei, dar nu a apucat încă să ni le arate”

Fostul deputat Pro România Timiș, Adrian Pau susține că primarul Timișoarei, Dominic Fritz a vorbit despre carantinarea orașului încă din prima zi de mandat, dar nu a luat nicio măsură concretă pentru evitarea ei!

În plus, fără nici o măsură reală de încetinire a răspândirii virusului COVID, useriștii care conduc orașul lasă impresia că vor să pună pe butuci toate afacerile locale.

“O fi având niște calități Dominic Fritz de a ajuns primar al Timișoarei, dar nu a apucat încă să ni le arate. Mai mult, pare nesigur în declarații și decizii, iar legătura ombilicală de șefii de la București îl face să nu le iasă din cuvânt liderilor naționali ai USR. Dominic Fritz a vorbit despre carantinarea Timișoarei încă din prima zi de mandat, dar nu a luat nicio măsură concretă pentru evitarea ei. La primul semn, a votat cu două mâini închiderea orașului, când lumea i s-a urcat în cap s-a abținut la votul pentru prelungirea carantinei, iar aseară târziu saluta nemțește palma dată de Raed Arafat timișorenilor și locuitorilor din comunele periurbane. Lider, nu glumă.

Obsedați de carantinare și fără nici o măsură reală de încetinire a răspândirii virusului COVID, useriștii care conduc orașul lasă impresia că vor să pună pe butuci toate afacerile locale. HORECA își plânge de milă în aplauzele useriste, sălile de sport sunt închise pentru că sportul face rău, nu?, mii de șomeri se gândesc cu groază la ziua de mâine. Cum îi ajută administrația locală pe acești oameni? Răspunsul îl știm cu toții. Dar, cineva ar trebui să îi atragă atenția domnului primar că nu mai suntem în campanie electorală și că vremea poveștilor frumoase a trecut. E momentul să treacă la acțiune, să ia decizii, să conducă. Știu, e greu…

Auf Wiedersehen, herr Fritz!”, a afirmat fostul deputat Adrian Pau, coordonator Pro România Timiș. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*