Administrație

Dobra, atac la Nica și Fritz: Soluții există, însă orgoliile sunt mult mai mari. Prost moment v-ați ales să vă măsurați puterile!

Dobra, atac la Nica și Fritz: Soluții există, însă orgoliile sunt mult mai mari. Prost moment v-ați ales să vă măsurați puterile!

Fostul președinte ale Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra lansează un atac la adresa primarului Dominic Fritz și a șefului CJ Alin Nica.

El le dă o replică dură, susținând că orgoliile dintre ei sunt mult mai mari ca să ajungă la un consens pentru găsirea soluțiilor privind proiectele județului. În plus, le-a amintit acestora că, în contextul crizei epidemiologice pe care o traversăm, CJ Timiș a decis să aloce anul trecut 3,5 milioane de lei, printr-o rectificare bugetară, pentru cumpărarea a 10 paturi de ATI.

O investiție foarte importantă, în condițiile în care întreaga țară se confruntă cu un număr total insuficient de paturi în secțiile de ATI.“Aprobam, anul trecut, din poziția de președinte al CJ Timiș, cumpărarea a 10 paturi de Anestezie Terapie Intensivă, dotate cu toată aparatura necesară, pentru Spitalul Județean din Timișoara. Valoarea investiției era 3,5 milioane de lei, bani din bugetul județului.  Deci, s-a putut! Domnilor, mi se pare trist și total neprofesionist să cereți acum sprijinul mediului de afaceri, în condițiile în care traversăm o perioadă economică delicată și nu ați făcut nimic pentru ei! Cât să vă mai suporte și ei?! Soluții există, însă orgoliile sunt mult mai mari, din câte văd. Prost moment v-ați ales să vă măsurați puterile! Sper, însă, că într-un moment de luciditate, veți putea să vă concentrați, ca să rezolvați o parte din problemele unui sistem medical îngenuncheat și ale unor cetățeni ajunși la capătul răbdării”, a subliniat Călin Dobra.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*