Eveniment

Șofer prins cu viteză de 214 km/h pe un drum din Timiș

Șofer prins cu viteză de 214 km/h pe un drum din Timiș

E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici amenzile, nici dosarele penale.

La data de 14 martie, în jurul orei 15:26, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au surprins cu aparatul radar un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, ce se deplasa cu viteza de 214 km/h pe DN 58 B între localitățile Birda și Gătaia, unde limita admisă este de 90 km/h. Șoferului i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile și i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 2.900 lei pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Poliţiştii rutieri au acţionat weekendul trecut pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 1000 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați. Au fost reţinute 78 de permise de conducere.

Astfel, poliţiştii au constatat 12 infracțiuni și au aplicat 1223 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, 213 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, iar 326 sunt avertismente. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 78 de  permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 43 de  certificate de înmatriculare.

În săptămâna, care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un comentariu

  1. CiupaCiups

    Fără supărare ptr gabori,eu chiar le-am dat țeapă weekend-ul ce a trecut.😁😁 Era un Duster cu pistol radar în localitatea Sinersig,l-am văzut târziu,aveam intre 70-80 km/h dar după o curba la dreapta,am oprit pe dreapta și m-am uitat pe hartă sa văd ce stradă găsesc ptr a ocolii gusterii ce asteptau în parcarea din pădurea spre Buziaș. Am mers pe niște străzi lăturalnice spre Căpăt,apoi prin Hitias-Bacova. Asta e…..hoțul neprins e negustor cinstit.😄🙈 Acum e târziu,chiar dacă le-am dat pontul aici în comentarii.😄😁

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*