Eveniment

Petreceri întrerupte de polițiști la Comloșu Mare și Criciova

Petreceri întrerupte de polițiști la Comloșu Mare și Criciova

În cursul nopții trecute, în jurul orei 22.30, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare împreună cu polițiștii Secției 11 Sânnicolau Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un imobil din localitatea Comloșu Mare ar avea loc un eveniment privat, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o cununie, la care participau 41 de persoane, dintre care 9 minori.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar 31 de participanți au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 15.500 de lei.

De asemenea, Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Gavojdia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un imobil de pe raza de localității Criciova, are loc un eveniment privat, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o petrecere, în curtea imobilului aflându-se 16 persoane.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar persoanele participante au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 7.500 de lei.

Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.).

Precizăm faptul că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*