Politic

PNL Dumbrăvița are un nou președinte

PNL Dumbrăvița are un nou președinte

Biroul Permanent Județean interimar al PNL Timiș l-a numit, ieri, pe deputatul Claudiu Chira în funcția de președinte interimar al Organizației PNL din Dumbrăvița.

Deputatul liberal urmează să își aleagă o echipă de conducere pentru Biroul Local și să pregătească alegerile din această organizație. BPJi a decis să numească un președinte interimar la Dumbrăvița după demisia din funcția de președinte a lui Sorin Drăgoi, în urma pierderii alegerilor pentru funcția de primar al comunei.

Le mulțumesc colegilor mei pentru încredere și îmi asum această poziție extrem de importantă pentru PNL Timiș. În cel mai scurt timp, îmi voi face o echipă pentru a asigura organizarea alegerilor interne și apoi, cu o conducere definitivă, PNL Dumbrăvița vă începe pregătirea pentru câștigarea Primăriei în 2024. Avem oameni buni, entuziaști și foarte corecți și sunt sigur că, împreună, putem contribui la o construcție durabilă și le putem oferi oamenilor din Dumbrăvița o alternativă viabilă pentru următoarele alegeri”, a spus deputatul PNL Claudiu Chira.

Pornesc pe acest drum nou cu gândul la locuitorii din Dumbrăvița și îi asigur că toate deciziile mele și ale organizației pe care o conduc vor fi luate numai dacă răspund așteptărilor cetățenilor. Nu avem agende paralele și nici alte interese decât să servim cât mai bine interesul comunității noastre”, a mai spus deputatul PNL de Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*