Administrație

Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse I Est din cadrul Primăriei Timișoara are un nou șef interimar

Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse I Est din cadrul Primăriei Timișoara are un nou șef interimar

Simona Bălan este, începând din această săptămână, noul director interimar al Direcției Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse I Est în cadrul Primăriei Timișoara, după demisia lui Florin Răvășilă. Simona Bălan lucrează în PMT din 1987, ocupându-se de activitatea de administrare a locuințelor.

Anunțul a fost făcut azi de viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără. “Dna Bălan are, așadar, o experiență vastă în ceea ce înseamnă patrimoniul Timișoarei, iar postul de director interimar vine după conducerea Biroului Locuințe din Primăria Timișoara. Sper să facem echipă bună pentru administrarea unui domeniu greu și cu probleme diverse”, a spus viceprimarul Tijmisoarei, Cosmin Tabără.

Această activitate a fost preluată de PMT în 1999, anterior fiind o structură externalizată către fostele URBIS, ADP și ICRAL.

Un comentariu

  1. Hentes Maria

    Bună ziua,
    Am o întrebare ,mama mea a fost văduvă de veteran de război se numea Moisei Elena și a decedat în 2009 și este înhumată În cimitirul Eroilor calea Aradului . Acum am aflat că ar beneficia de loc de veci gratuit conform legii avand legitimația Nr 613021 din 17.07/1995.
    Vă rog să-mi spuneți ce demers trebuie să fac pt a beneficia de acest loc de veci gratuit.
    Mulțumesc anticipat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*