Social

Aproximativ 10.000 de timișeni s-au vaccinat cu doze AstraZeneca din lotul ABV 2856

Aproximativ 10.000 de timișeni s-au vaccinat cu doze AstraZeneca din lotul ABV 2856
Adora Beauty

Aproximativ 10.000 de persoane din Timiș s-au vaccinat cu doze Astra Zeneca din lotul ABV 2856, retras din Italia pentru motive de siguranță. Potrivit DSP Timiș, doar 135 de doze din acest lot au rămas nefolosite.

Astfel, în baza hotărârii CNCAV, se suspendă temporar imunizarea cu vaccinul AstraZeneca din lotul 2856 până la clarificarea situației.

Și la nivelul județului nostru, ca măsură de prevenție și precauție maximă, în baza hotărârii CNCAV, se suspenda temporar imunizarea cu vaccinul AstraZeneca din lotul 2856 până la clarificarea situației. După cum știți și alte țări au suspendat acest lot tot ca o măsură de prevenție. Procesul de imunizare a timișenilor trebuie să continue la fel ca și până acum.  Toate persoanele programate la vaccin în perioada aceasta, care urmau să fie imunizate cu doze din acest lot, vor avea asigurat doze de vaccin din alt lot. Scopul nostru este să ne reluăm cât mai repede viața de dinainte de pandemie, iar acest lucru o să fie posibil doar când cât mai mulți dintre noi o să fim imunizați.  Săptămâna trecută și mie mi s-a administrat prima doză a vaccinului AstraZeneca din acest lot, care astăzi a fost suspendat. Nu am avut efecte secundare majore. Trebuie să avem încredere în deciziile medicilor și în recomandările venite din partea Ministerului Sănătății”, a explicat prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*