Politic

Adrian Cionca, prim-vicepreședinte PSD Timiș: “Consilierii noștri locali vor depune un proiect în vederea solicitării amânării, dacă nu scutirii de impozite pe clădiri în 2021”

Adrian Cionca, prim-vicepreședinte PSD Timiș: “Consilierii noștri locali vor depune un proiect în vederea solicitării amânării, dacă nu scutirii de impozite pe clădiri în 2021”
Adora Beauty

Prim-vicepreședintele PSD Timiș, Adrian Cionca îi solicită primarului Dominic Fritz să facă apel la minimă decență.

În plus, social democratul dorește votarea de urgenţă a unei Hotărâri de Consiliu Local Timişoara. Oamenii de afaceri din industria HoReCa din Timiș au înregistrat pierderi majore, cu o cifră de afaceri situată la 70%-80% faţă de anul precedent.

Dincolo de faptul că s-a introdus carantina, cei din HoReCa nu au aproape niciun sprijin. Solicităm cât se poate de urgent să se emită o HCL, prin care dacă nu să se scutească, măcar să se amâne impozitele locale pentru cei care nu-și pot desfășura activitatea economică. Consilierii noștri locali PSD vor depune un proiect în vederea solicitării amânării, dacă nu scutirii de impozite pe clădiri în 2021. Însă sunt câteva lucruri esențiale pentru sprijinirea cât se poate de mult a mediului HoReCa. I-am văzut săptămâna această pe domnul primar și fostul primar la televizor. Constatăm că actualul primar nu a făcut altceva decât să aibă o campanie curată și impecabilă, însă viață bate filmul. Realitatea bate campania, în sensul în care s-au promis niște măsuri care se vor întâmplă de îndată, pe care  nu le-am văzut. La Timișoara nu e cazul să suspendăm PUZ-urile, pentru că noi nu avem un PUG. Este o poveste veche pe care Timișoara nu reușește să o treacă. Iată că nici administrația USR nu a făcut niciun pas înspre a rezolva această problemă. Mai mult decât atât, neavând un arhitect șef cu concurs, s-a dorit organizarea unui concurs se pare cu vechi metehne politicianiste. Într-un oraș că Timișoara să propui că să se poată înscrie la concurs oameni care au studii în instalații, în construcții, cred că povestea aceea cu vrem o țară ca afară, cu o Timișoara modernă e departe de a fi realitatea zilelor noastre. Îi solicităm domnului primar să facă un apel la minimă decență. <<Atragerea de profesioniști în primărie>>. Dacă pui un om care este inginer, architect șef, însemna că este clar ce profesioniști dorești să duci în primărie. Digitalizare. La Taxe și impozite dacă vă duceți acum la Timișoara vedeți oameni care stau la coadă. (…) Sunt câteva lucruri esențiale pe care noi ca și partid dorim să le semnalăm”, a explicat Adrian Cionca, prim-vicepreședinte PSD Timiș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*