Social

DSP Timiș a recepționat o mașină frigorifică necesară transportului de vaccinuri

DSP Timiș a recepționat o mașină frigorifică necesară transportului de vaccinuri

Donație importantă la Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș! O mașină frigorifică necesară transportului de vaccinuri a ajuns la DSP.

Achiziționarea autoturismulului a fost posibilă sub cupola Asociației Rotary Club Timișoara, prin donațiile mai multor societăți economice, demonstrându-se încă odată solidaritatea oamenilor în momente cruciale. Aceasta va fi folosită atât în perioada pandemiei, cât și ulterior, în toate campaniile de vaccinare.

 “Azi, 11 martie 2021 este o zi importantă pentru noi toți și îndeosebi pentru Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș, care, prin grija unor oameni de suflet recepționează o mașină frigorifică necesară transportului de vaccinuri.Ca simbol al respectului și recunoștinței sale, Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș aduce sincere mulțumiri! Oamenii se definesc prin faptele lor și dumneavoastră ați demonstrat din plin acest lucru! Reamintim cu această ocazie importanța vaccinării, prin care de-a lungul timpului s-a reușit eradicarea mai multor boli infecțioase”, au transmis reprezentanții DSP Timiș.

(Foto: Costi Duma/ Virgil Simonescu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*