Eveniment

Amenzi în valoare de 48.500 lei aplicate celor care nu au respectat interdicțiile impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19

Amenzi în valoare de 48.500 lei aplicate celor care nu au respectat interdicțiile impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19

În data de 10 martie, peste 200 de forțe au acționat pe raza județului Timiș, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului SARS-COV-2.

La activităţi au participat 235 de forţe de ordine, fiind verificate 55 de societăți comerciale, precum şi 94 de mijloace de transport persoane, dintre care 66 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 279 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 48.500 de lei. Dintre acestea, 227 de sancțiuni de contravenționale în valoare de 35.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 52 de sancțiuni în valoare de 13.500 de lei pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*