Eveniment

Controale la firme și în mijloacele de transport persoane

Controale la firme și în mijloacele de transport persoane

Peste 250 de forțe au acționat ieri, 8 martie, pe raza județului Timiș, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului SARS-COV-2.

Au fost verificate 55 de societăți comerciale, precum şi 108 de mijloace de transport persoane, dintre care 62 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 277 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 63.250 de lei. Dintre acestea, 242 de sancțiuni de contravenționale în valoare de 54.750 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 34 de sancțiuni în valoare de 3.500 de lei pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*