Utile

Programul mall-ului și a hypermarketului în perioada carantinei

Programul mall-ului și a hypermarketului în perioada carantinei

Începând de astăzi, 8 martie 2021, Iulius Town funcționează în intervalul orar 10.00 -20.00, de luni până vineri, pentru o perioadă de 14 zile. În timpul săptămânii, timișorenii au acces la toate magazinele și serviciile, cu respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică, iar la restaurantele și cafenelele din zona foodcourt sau din parc, preparatele pot fi comandate în regim to go sau prin platforme de delivery.

În următoarele două weekenduri, sâmbăta și duminica, 13 – 14 martie și 20 – 21 martie 2021, în Iulius Town vor fi deschise hypermarketul Auchan, farmaciile, curățătoriile și pet shop-urile. În același timp, preparatele de la restaurante, cafenele și fast-food-uri vor fi accesibile în regim take-away sau prin platforme de delivery.

Pachetul de acțiuni de prevenire și distanțare fizică implementate în Iulius Town încă de anul trecut continuă să fie respectat cu strictețe. Fluxurile de intrare/ieșire sunt reorganizate diferențiat, iar la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substanțe active, dispensere cu dezinfectant și personal instruit pentru a monitoriza respectarea normelor de siguranță. Accesul este permis doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări sunt amplasate automate de vending cu măști și dezinfectant.

Pentru menținerea distanțării fizice, capacitatea lifturilor este limitată, fluxul pe scările rulante și fixe este diferențiat pentru urcare/coborâre, iar în zonele de așteptare există semnalistică ce evidențiază păstrarea distanței. Se desfășoară acțiuni permanente de dezinfecție, inclusiv cele generale prin nebulizare, care acționează și pentru sistemele de ventilație.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*