Social

Friends Arena, primul centru acrediat International IFWSA-USA și European EFWSA în țară

Friends Arena, primul centru acrediat International IFWSA-USA și European EFWSA în țară

Baza sportivă 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐬 𝐀𝐫𝐞𝐧𝐚 a fost declarată câștigătoare, de către 𝐅𝐈𝐓𝐍𝐄𝐒𝐒 𝐖𝐄𝐋𝐋𝐍𝐄𝐒𝐒 𝐒𝐏𝐀 & 𝐁𝐄𝐀𝐔𝐓𝐘 𝐀𝐂𝐀𝐃𝐄𝐌𝐘 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀, la categoria 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦 𝐅𝐢𝐭𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐖𝐞𝐥𝐥𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐒𝐏𝐀 & 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫, fiind primul centru acrediat International IFWSA-USA si European EFWSA în țară, după criterii și standarde de Top IFWSA-SUA.

În plus, la categoria Fitness & Wellness, câștigătorul titlului de 𝐌𝐚𝐧a𝐠𝐞𝐫 𝐎𝐟 𝐓𝐡𝐞 𝐘𝐞𝐚𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟎 este Ramona Olteanu, managerul Friends Arena.

Chiar dacă perioada străbătută este una precum un carusel, noi nu cedăm, nu renunțăm la zâmbet, la muncă, la prieteni și energiile aduse de ei, ba mai mult, acceptăm noi și noi provocări, țintind tot mai sus.

La un pas de Ziua Femeii, noi am mai adăugat câteva trofee la panoplia “Friends”, marcând momentul alături de minunatele noastre prietene, femei puternice, luptătoare, sclipitoare, minunate!

Baza sportivă 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐬 𝐀𝐫𝐞𝐧𝐚 a fost declarată câștigătoare, de către 𝐅𝐈𝐓𝐍𝐄𝐒𝐒 𝐖𝐄𝐋𝐋𝐍𝐄𝐒𝐒 𝐒𝐏𝐀 & 𝐁𝐄𝐀𝐔𝐓𝐘 𝐀𝐂𝐀𝐃𝐄𝐌𝐘 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀, la categoria 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦 𝐅𝐢𝐭𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐖𝐞𝐥𝐥𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐒𝐏𝐀 & 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫, fiind primul centru acrediat International IFWSA-USA si European EFWSA în țară, după criterii și standarde de Top IFWSA-SUA. Datorită acestei reușite, Friends Arena a intrat în circuitul international Global Elite Centers, și în cea mai mare comunitate din domeniu. A fost o întâlnire minunată și vă mulțumim vouă, tuturor, femei minunate!

Am lansat și aplicația Friends Arena, dar promitem să revenim cu informații ample, curând”, a transmis Ramona Olteanu, managerul Friends Arena.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*