Politic

Deputatul PNL, Ben Oni Ardelean și-a deschis cabinet parlamentar în comuna Giroc

Deputatul PNL, Ben Oni Ardelean și-a deschis cabinet parlamentar în comuna Giroc

Deputatul PNL Timiș, Ben Oni Ardelean, a deschis astăzi la Giroc primul său cabinet parlamentar din afara Timișoarei.

La eveniment au participat senatorul PNL Timiș Alina Gorghiu, deputații Marilen Gabriel Pirtea și Cosmin Șandru, secretarul general al PNL Timiș, primarul orașului Sânnicolau Mare Dănuț Groza, noul viceprimar din Giroc, Dan Vîrtosu, și alți invitați.

Deschid astăzi un nou Biroul Parlamentar în Giroc, în vederea unei mai bune comunicări cu cetățenii și antreprenorii zonei periurbane. Puterea economică a Timișului de astăzi ar fi de neimaginat fără dezvoltarea spectaculoasă din ultimii ani a localităților din vecinătatea Timișoarei. Astăzi este doar începutul! Îmi doresc ca această locație să devină un club liberal în Giroc, o zonă de audiențe, dar și de dezbateri, să creeze o platformă în sprijinul noului nostru viceprimar liberal, tânărul Dan Vîrtosu”, a declarat deputatul Ben Oni Ardelean.

Deputatul liberal a amintit de proiectul vizionar anunțat încă din campanie, Timișoara Cargo Airport. “Un proiect amplu de anvergură economică, cum e Timișoara Cargo Airport, odată adus în zona Timișului va avea un impact extrem de mare și se poate ajunge la un plus de 150.000 de locuitori într-o perioadă de 6-7 ani. În conjunctură cu zona periurbană și cu Aradul, se poate crea o conurbație cu o populație de aproape un milion de locuitori, ceea ce înseamnă o alta zonă metropolitană mare în Europa de Est. Aceste proiect ar însemna prosperitate și bunăstare pentru întreaga zonă”.

Senatorul Alina Gorghiu a anunțat că, la rândul său, va deschide un cabinet parlamentar în județ, la Lugoj, punctând că problemele cetățenilor care nu locuiesc în Timișoara sunt la fel de importante și trebuie rezolvate. “Deschiderea acestui cabinet este un pas important pentru PNL Timiș. Un asemenea birou este cea mai bună interfață și conexiune cu reprezentanții în Parlament, este centura care poate lega nevoile comunității de aici cu soluțiile care depind de la nivel național”.

Dănuț Groza, secretarul general interimar al PNL Timiș, a precizat că săptămâna aceasta au fost două evenimente deosebite pentru comunitatea din Giroc, unul fiind deschiderea acestui birou parlamentar, iar al doilea, alegerea viceprimarului liberal Dan Vîrtosu. “Aceste lucruri bune trebuie să funcționeze timp de patru ani. Ne interesează ca parlamentarii să fie implicați și apropiați de cetățeni. Obiectivul nostru este să facem cât mai multe lucruri bune și frumoase pentru giroceni și timișeni”.

Cabinetul parlamentar este situat în Giroc, pe strada Asociației nr. 11, iar orarul pentru audiențe este următorul: joi între orele 15-17 și vinerea între orele 14-16. Programarea audiențelor se face la numărul de telefon 0770.563.795.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*