Administrație

Firmele care nu repară în urma lucrărilor, vor fi amendate drastic

Firmele care nu repară în urma lucrărilor, vor fi amendate drastic

“Firmele care sparg trotuare și nu le repară vor fi amendate, iar dacă nu refac lucrările, Primăria Timișoara le va face în locul lor pentru că nu poate lăsa orașul pradă indolenței unor constructori. După care le vom trimite facturi”, a declarat, miercuri, viceprimarul Timișoarei Ruben Lațcău.

Viceprimarul Ruben Lațcău a anunțat recent că Primăria Timișoara a dat amenzi de 170.000 de lei pentru trotuarele sparte și lăsate așa în urma unor lucrări efectuate pe spațiul public. Miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, el a anunțat noi măsuri pentru ca firmele care execută lucrări de reparații pe drumurile și trotuarele din Timișoara să le și repare, după aceea.

Trotuarele care au fost sparte, de exemplu pe bd. Revoluției, sau pe 16 Decembrie, vor trebui refăcute de către operatorii de telecomunicații care le-au spart. Am dat o primă rundă de amenzi pentru trotuarele care au fost sparte și care nu au fost reparate. Suntem în dialog cu ei și, în cazul în care nu încep lucrările de reparație, săptămâna viitoare va urma o nouă rundă de amenzi. Iar ulterior, în cazul în care nu se vor conforma, vom face noi aceste lucrări și le vom emite factura, pentru că există portița legală să facem aceste lucruri”, a avertizat viceprimarul Lațcău.

Primăria Timișoara dorește ca în oraș legea să fie respectată, iar gropile săpate de constructori să fie reparate impecabil în cel mai scurt timp posibil, pentru a nu deveni un pericol pentru timișoreni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*