Eveniment

Au curs amenzile în județ! 46 de șoferi au rămas fără permise

Au curs amenzile în județ! 46 de șoferi au rămas fără permise

În zilele de weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere Au aplicat peste 350 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați. Au fost reţinute 46 de permise de conducere.

Astfel, poliţiştii au constatat 10 infracțiuni și au aplicat 321 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, 158  dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, iar 63 sunt avertismente.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 23 de  permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcooliceDe asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

La data de 27 februarie , în jurul orei 22:40, polițiștii Secției 10 Rurale Făget au oprit pentru control, pe DN68 Aun autoturism, condus de un bărbat, de 43 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expiratCel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltareaprobelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate aalcoolemiei.

Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

În săptămâna, care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

La data de 1 martie, în jurul orei 01:40, polițiștii lugojeni au oprit pentru control, pe strada Primăverii din Lugoj un autoturism, condus de un bărbat, de 31 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.12 mg/l alcool pur în aerul expiratCel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate aalcoolemiei.

Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*