Administrație

Angajații de la Direcția de Urbanism a Primăriei Timișoara infectați cu Covid 19

Angajații de la Direcția de Urbanism a Primăriei Timișoara infectați cu Covid 19

Focar de Covid la Direcția de Urbanism a Primăriei Timișoara! Patru funcționari au Covid-19, iar alți zece colegi de-ai lor au intrat în izolare, fiind contacți direcți.

Anunțul a fost făcut miercuri de către primarul Dominic Fritz. Astfel că, probabil vor fi întârzieri în eliberarea documentelor ce țin de urbanism.

Am fost anunțat de dimineață că la Direcția noastră de Urbanism sunt mai multe cazuri. De când am venit, în noiembrie, am făcut un program decalat în care lucrează jumătate dintr-o echipă aici și altă jumătate de acasă tocmai ca să evităm să aglomerăm spațiile de aici. Problema la Urbanism este că ei lucrând cu acte, efectiv doar o mică parte din muncă poate fi făcută de acasă, și de aceea riscul lor este mai crescut de a se îmbolnăvi. Momentan, eu știu de patru angajați din Direcția de Urbanism, care sunt bolnavi și zece, care trebuie să stea în izolare. Printre aceste zece persoane este și șefa biroului, care are delegate atribuții de arhitect-șef și nu este nimeni care poate să o înlocuiască. De aceea, activitatea biroului este momentan parțial blocată. Cei care sunt în izolare lucrează cât se poate, în continuare de acasă, dar nu pot semna acte. Și de aceea îmi pare rău să preconizez că probabil vom avea întârzieri în eliberarea documentelor ce țin de urbanism, probabil până la două săptămâni o să dureze aceste întârzieri și rog timișorenii să aibă înțelegere”, a explicat Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*