Administrație

Alin Nica și Dominic Fritz, front comun la București

Alin Nica și Dominic Fritz, front comun la București
Adora Beauty

Întâlniri importante la București, luni si marti, pentru președintele liberal al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

Dacă luni au avut loc discuții la Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare și cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, marti șeful administrației județene s-a aflat la Ministerul Culturii, la Transgaz, la Compania Națională de Investiții și la Guvern, unde s-a întâlnit și cu premierul Florin Cîţu.

“Am vorbit despre stadion și Sala Polivalentă la Compania Națională de Investiții și despre Timișoara capitală culturală europeană la Ministerul Culturii.

Nu este un secret că acord importanță drumurilor din județ, infrastructurii și bunelor relații cu primarii din teritoriu, oricât de mici ar fi localitățile lor. Ce se știe mai puțin este faptul că, din primele zile de mandat, am trecut municipiul Timișoara pe lista priorităților Consiliului Județean Timiș. Am în vedere proiecte strategice, de anvergură, pentru care am produs mai mult decât idei, am creat oportunități de finanțare și de implementare.

Prea mult timp a existat un clivaj între administrarea locală a orașului Timișoara și guvernarea județeană. Primăria Timișoara are nevoie de ajutor, iar Consiliul Județean Timiș va face tot posibilul să aducă resurse atât în bani cât și în expertiză. Drept dovadă, alături de mine, l-am avut pe Dominic Fritz, primarul Timișoarei, împreună cu care am promovat interesele timișorenilor la București”, a precizat Alin Nica, seful CJ Timis.

La întâlniri alături de Alin Nica la discuții s-a aflat și primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*