Administrație

Persoanele evacuate din scara afectată, relocate cu 3 microbuze, în unități de cazare puse la dispoziție de primărie

Persoanele evacuate din scara afectată, relocate cu 3 microbuze, în unități de cazare puse la dispoziție de primărie

În urma măsurătorilor efectuate de către echipajul CBRN s-au detectat substanțe periculoase în spațiul comercial unde s-a efectuat dezinsecția. La verificarea documentelor întocmite în urma dezinsecției s-a constatat că a fost folosit un insecticid CY10.

În continuare se lucrează pentru ventilarea spațiilor, urmând a se efectua alte măsurători.

Persoanele evacuate din scara afectată vor fi relocate cu 3 microbuze, în unități de cazare identificate cu sprijinul operatorului economic, Primăria Timișoara și ISU Timiș.

În această seară, locuitorii unui bloc de pe Calea Șagului au simțit un miros înțepător. Cu câteva ore înainte, la parterul blocului a fost făcută o dezinsecție. Nimeni nu își dorește o repetare a tragicului eveniment din noiembrie 2019, de pe strada Mioriței. Blocul a fost evacuat, iar eu am vorbit în această seară cu ministrul de Interne, Lucian Bode, secretarul de stat Raed Arafat și reprezentanții Prefecturii Timiș și suntem pregătiți să dăm oricând o mână de ajutor pentru cazarea familiilor evacuate.

Eu mă întorc mâine dimineața de la București, viceprimarul Ruben Lațcău și coordonatorul pentru situații de urgență al Primăriei Timișoara sunt la fața locului și ne coordonăm cu Prefectura pentru ca familiile evacuate să aibă un loc în care să poată dormi în această noapte”, a transmis edilul Dominic Fritz.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*