Administrație

Ionuț Nasleu a fost demis de la conducerea Piețe S.A.

Ionuț Nasleu a fost demis de la conducerea Piețe S.A.

Ionuț Nasleu a fost demis, marți, de către Consiliul de Administrație al Piețe S.A.

„Fostul consilier personal al primarului precedent și baron peste piețele din Timișoara a dus, în doar doi ani, o societate profitabilă la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, cu dispariții misterioase din gestiune și resurse publice folosite în beneficiu personal. Am cerut Corpului de Control să verifice și informațiile apărute recent în presă și să ia măsurile care se impun. De asemenea, orice încălcare a legii va fi imediat sesizată organelor de cercetare penală”, a transmis, marți, pe Facebook, Dominic Fritz.

Acesta a mai precizat că toți managerii din societățile în subordinea consiliului local care nu pot performa, vor pleca.

„Nu voi tolera indolența sau folosirea bunurilor publice în scop privat. Nici nu voi accepta o atitudine laxă „las’ că ne vin subvențiile de la primărie”. În locul lor avem nevoie de profesioniști care să muncească cu integritate, cu dexteritate managerială și cu dăruire totală pentru comunitate. Iar acesta nu-i lucru ușor. Legislația nu permite ca schimbarea să se facă de pe azi pe mâine, dar este inevitabilă. Iar dacă o facem cu înțelepciune, ca la carte, va fi și durabilă. Știu că unii așteaptă focuri de artificii, dar eu sunt omul regulilor, al seriozității și al transformărilor de substanță, nu de suprafață. Azi, un alt pas spre normalitate”, a mai declarat Dominic Fritz.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*