Administrație

Primarul comunei Liebling: „În privința pandemiei suntem foarte bine organizați” VIDEO

Primarul comunei Liebling: „În privința pandemiei suntem foarte bine organizați” VIDEO
Adora Beauty

Administrația din comuna Liebling funcționează destul de bine în perioada pandemiei de Covid 19. Și asta datorită unei bune organizări ale edilului care știe să coordoneze activitățile în acest sens.

În privința pandemiei suntem foarte bine organizați. Am anunțat comunitatea prin diverse adrese scrise afișând la magazine, în stații de autobuze toate aceste criterii care sunt interzise în perioada pandemiei ca să știe cu ce probleme se confruntă. Am avut undeva un coeficient de 5, 5 la mie, dar luând tot timpul măsurile necesare, rata a scăzut la 0,9 la mia de locuitori. Mai sunt 1-2 cazuri, nu sunt grave, sunt ușoare pe care pacientul le poate duce prin anumite tratamente”, a spus primarul comunei Liebling, Ioan Munteanu.

În luna ianuarie s-a dat prima dispoziție referitoare la restrângerea activității de relații cu publicul. A fost permis accesul cetățenilor de luni până joi până la ora 12:00 și vinerea s-a interzis accesul cetățenilor pentru a preveni răspândirea virusului SARS Cov-2.

Cetățenii au trimis o serie de solicitări pe e-mailul oficial al instituției: contact@primarialiebling.ro, primind răspunsuri prompte în maximum 10 zile de la solicitare. Se asigură transparență prin intermediul site-ului oficial www.primarialiebling.ro. Toate HCL-urile și Dispozițiile de primar se regăsesc pe site la secțiunea monitor oficial local – e-mol libeling.

În plus, se mărește aparatul de specialitate. La secțiunea anunțuri regăsiți pe site un anunț postat în data de 5 februarie, referitoare la 3 funcții publice de execuție: consilier achiziții, inspector asistent resurse umane și inspector debutant fiscal. Candidații își pot depune dosarele până cel târziu 24 februarie la compartimentul juridic. Mai multe detalii regăsiți pe site-ul oficial al instituției.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*