Eveniment

Pompierii din Timiș au fost chemați să stingă trei incendii azi-noapte

Pompierii din Timiș au fost chemați să stingă trei incendii azi-noapte

Primul incendiu a fost anunțat la ora 01:49. Pompierii din cadrul Stației de Pompieri Deta au fost solicitați să intervină la un incendiu în localitatea Stamora Germană. La locul intervenției s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 11 pompieri. De asemenea, în sprijin a fost solicitat și SVSU Moravița cu cinci voluntari. La sosirea echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la acoperișul unui garaj pe o suprafață de aproximativ 20 mp și aproximativ 1 mp din acoperișul locuinței. Intervenția rapidă a pompierilor a dus la limitarea incendiului și salvarea locuinței. În urma cercetărilor făcute la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului: scurt circuit electric de la un cablu electric defect.

 

De asemenea, la ora 03:23, pompierii din cadrul Stației de Pompieri Sânnicolau Mare au fost solicitați să stingă un incendiu la un autoturism, în localitatea Lenauheim. Patru pompieri cu o autospecială de stingere s-au deplasat de urgență la locul intervenției. În sprijinul lor au venit și șase voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Lenauheim. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întregul autoturism, acesta fiind distrus în totalitate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

 

Apoi, la scurt timp, în jurul orei 05:55, pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu în localitatea Moșnița Nouă. La locul incendiului s-au deplasat patru autospeciale de stingere, o autoscară de lucru la înălțime, un echipaj SMURD și 17 pompieri. Din primele informații primite de la apelant, cei de la ISU au fost anunțați că incendiul se manifestă la o casă. La sosirea echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta la un garaj și la camera tehnică a locuinței. În urma incendiului au ars elementele combustibile din garaj și din camera tehnică. Trei persoane (doi adulți și un minor) s-au autoevacuat din locuință până la sosirea echipajelor de intervenție. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului: suprasolicitarea instalației electrice.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*