Administrație

Fritz: “Fosta administrație lansează, prin trompetele de serviciu, informația falsă că i-aș opri proiectele. Nimic mai mincinos”

Fritz: “Fosta administrație lansează, prin trompetele de serviciu, informația falsă că i-aș opri proiectele. Nimic mai mincinos”

Dominic Fritz răspunde, din nou, atacurilor fostului edil Nicolae Robu, care îl acuză că ar opri și boicota proiectele orașului.

Printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Fritz face următoarea precizare:

Fosta administrație lansează, prin trompetele de serviciu, informația falsă că i-aș opri proiectele. Nimic mai mincinos. De 3 luni de zile nu fac altceva decât să salvez proiectele începute, dar lăsate fie fără bani, fie cu sute de zile de întârziere.

Pentru a doua categorie, dacă vrem să realizăm proiectele, nu există altă soluție decât rezilierea contractelor cu firmele care nu și-au făcut treaba și refacerea licitațiilor. Este cazul bazelor sportive din Calea Buziașului și Calea Șagului. Firmele contractate nici nu mai răspund la mailuri. Deși angajații din Primărie i-au cerut fostului primar să rezilieze contractele și să refacă licitațiile încă de anul trecut, acesta nu a avut curaj, probabil că se afla în campanie.

Eu sancționez firmele care nu respectă contractul cu Primăria și cu comunitatea, așa cum am făcut și cu reabilitarea din Piața Victoriei, și refac licitațiile la care aștept companii serioase, cu capacitatea să deruleze proiectele.

Pentru prima categorie lupt să găsesc bani și sunt șanse mari să reluăm lucrările pe Prezan și Alexandrescu foarte curând”, susține Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Un comentariu

  1. Teodor Teodor

    Dacă scopul comun al proiectelor este bunăstarea orașului Timișoara care-i problema!
    Proiectele bune trebuiesc promovate indiferent ale cui sunt atâta timp cât aceste proiecte fac din Timișoara o atracție turistică ,aduc creanțe la bugetul local ,investițiile sunt amortizate ,banul public se reântoarce la bugetul local iar cetățenii orașului Timișoara sunt beneficiarii acestor investiții!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*