Administrație

Nica, nominalizat în Comitetul European al Regiunilor ca reprezentant al României din partea județelor

Nica, nominalizat în Comitetul European al Regiunilor ca reprezentant al României din partea județelor
Adora Beauty

Alin Nica, președintele Consiliului Judetean Timis a fost nominalizat în Comitetul European al Regiunilor ca reprezentant al României din partea județelor.
Anuntul a fost facut chiar de el.

“Este o onoare și o bucurie să continui munca de 15 ani în cadrul acestei reputate instituții europene, voi promova, ca și până acum, interesele tuturor cetățenilor români.

Nominalizarea a venit ieri, în cadrul lucrărilor Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România unde am ridicat probleme administrative care țin de buget și de modificarea Codului administrativ.

Una dintre cele mai importante sesizări pe care le-am făcut în cadrul lucrărilor a fost către ministrul dezvoltării referitor la plafonarea echilibrării bugetelor locale la suma de 13.500.000 de lei, ceea ce înseamnă de 3 ori mai puțini bani pentru comunele și orașele noastre.

Am încredere că argumentele aduse de mine vor fi luate în considerare și vor duce la o modificare echitabilă a reglementărilor.

Lucrările Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România continuă și astăzi, iar un lucru e sigur în ceea ce mă privește: de fiecare dată când voi observa o disfuncționalitate sau un lucru care poate fi îmbunătățit, nu voi ezita să susțin acel punct de vedere”, a transmis Alin Nica, președintele CJ Timis.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*