Administrație

Se lucrează la documentația necesară licitării studiului de fezabilitate a Centrului medical de recuperare de la Lovrin

Se lucrează la documentația necesară licitării studiului de fezabilitate a Centrului medical de recuperare de la Lovrin
Adora Beauty

Președintele CJ Timiș, Alin Nica, s-a deplasat la Lovrin pentru a discuta cu primarul Marius Graur despre unul dintre cele mai importante proiecte derulate de consiliu în comună.
Si anume, realizarea unui centru medical de recuperare, ca secție a Spitalului Județean. Investiția va pune în valoare apele geotermale din Lovrin, transformându-l într-un centru de tratament de interes regional.

În prezent, se lucrează la documentația necesară licitării studiului de fezabilitate, Alin Nica subliniind interesul administrativ la nivelul Consiliului Județean pentru ca Lovrinul să beneficieze de această investiție.

Beneficiarii centrului vor fi pacienți din întreg sud-vestul țării, estimându-se că numărul mediu al acestora va fi de 11.000 pe an, în timp ce alte câteva zeci de mii vor putea fi tratați în ambulatoriu. Centrul se va adresa persoanelor cu afecțiuni ortopedice, reumatologice, inflamatorii și degenerative, precum și celor cu patologie asociată cardiologică, neurologică, vasculară sau care au suferit intervenții neurochirurgicale sau traume.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*