Social

Sancțiuni de 9.000 de lei și peste 50 kg de cabluri confiscate de polițiștii locali în cartierul Kuncz

Sancțiuni de 9.000 de lei și peste 50 kg de cabluri confiscate de polițiștii locali în cartierul Kuncz
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului, dar și cei din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă au acționat, în ultima perioadă, în mod repetat în cartierul Kuncz, pentru a-i depista și a lua măsurile legale în cazul persoanelor care abandonează deșeuri și dau foc resturilor pe terenurile din cartier, creand astfel disconfort celorlalți cetățeni care locuiesc în zonă.

De altfel, în ultima perioadă, timițorenii care locuiesc în cartierul menționat și sunt deranjați de astfel de situații au semnalat Poliției Locale problemele din cartier. La ultimele verificări, cei depistați au fost sancționați drastic. În cursul zilei de ieri, o persoană a fost depistată arzand o cantitate însemnată de cabluri pentru a scoate din acesta cupru și alte metale, persoana în cauză fiind sancționată conform Legii 211/2011 cu amenda de 6000 lei și s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a 59.2 kg cabluri.

Astăzi, polițiștii locali s-au deplasat din nou în zonă și au depistat o altă persoană care a incendiat deșeuri și aceasta fiind sancționată cu 3000 de lei. Polițiștii locali vor acționa și în perioada următoare pentru depistarea acestor persoane și luarea măsurilor legale, pană la stoparea fenomenului.

Cetățenii care locuiesc în zonă pot sesiza astfel de situații la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, iar polițiștii locali se vor deplasa imediat în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*