Administrație

Dominic Fritz: „Nu știu ce să zic de absurditățile care umplu Facebook de la Robu. Înțeleg că e un pic plictisit”

Dominic Fritz: „Nu știu ce să zic de absurditățile care umplu Facebook de la Robu. Înțeleg că e un pic plictisit”
Adora Beauty

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz a răspuns la atacurile din ultima vreme la adresa lui. Nicolae Robu, fostul edil îl critică destul de des pe Fritz, prin diverse postări pe rețelele de socializare.

Astfel, în ultima sa postare Nicolae Robu a adus în discuție faptul că Fritz ar avea probleme legate de stabilirea domiciliului și este ilegal primar.

De cealaltă parte, primarul Fritz a clarificat astăzi, din nou, situația.  „Nici nu știu ce să zic de absurditățile care umplu Facebook de la Robu. Înțeleg că e un pic plictisit. Nu vreau acum să joc jocul lui. A trimis oamenii lui să mă atace în instanță, a pierdut și la recurs, și când era vorba de neconstituționalitate, eu sunt primarul legitim al Timișoarei și așa rămâne. Nici nu știu ce e cu documentele, nici nu știu ce să zic, de la un primar care și el când a fost primar și-a delegat semnătura. Exact asta e prevăzut în lege, să-i delegi semnătura la city-manager, pentru ordonator de credite, asta se întâmplă în peste 90% din municipii în România, de aia îl plătesc, ca să nu mai semneze primarul toate facturile și să mă ocup de probleme mai importante”, a explicat Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Friends Arena

Un comentariu

 1. Teodor Teodor

  Nu există nuntă sau botez fără discuții!
  Primăria Timișiara este o instituție publică unde primarul este ales democratic de către cetățenii orașului Timișoara.
  Prestația primarului ales este atent monitirizată de presă,cetățenii orașului prin buletinele informative emise de primărie !
  Predarea biroului primarului de către fostul primar către noul primar ales trebuie să se facă într-o atmosferă solemnă si cu o demnitate specifică unui cetățean care timp de 4 ani a reprezentat orașul Timișoara si interesul cetățenilor care l-au ales să-i reprezinte!
  Restul ieșirilor din normele unei persoane publice si reprezentant al unui partid este doar un mod de a face bani printr-un șhow mediatic vânat de unele tabloide din mass-media!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*