Administrație

Dominic Fritz: „Cred în continuare că domnul Nasleu nu are ce căuta la direcțiunea Piețe S.A”

Dominic Fritz: „Cred în continuare că domnul Nasleu nu are ce căuta la direcțiunea Piețe S.A”

Primarul Timișoarei Dominic Fritz susține că bunuri în valoare de 200.000 lei lipsesc din inventarul societății de Piețe din Timișoara și că Ionuț Nasleu nu ar mai trebui să rămână în funcție.

Eu cred în continuare că domnul Nasleu nu are ce căuta la direcțiunea Piețe S.A. Vorbim despre lucruri destul de serioase, dincolo de focul care a fost săptămâna trecută, au dispărut echipamente de peste 200.000 lei. Domnul Nasleu a preluat această companie pe profit și în nici doi ani a adus-o în pragul unui dezastru financiar și asta nu a început cu pandemia, ci cu mult timp înainte, în anul 2019. Sunt conștient că și primăria și prietenul personal al lui Nasleu, domnul Robu, nu a făcut nimic în ultimii ani, nu a făcut investiții în piețe. Nu a existat nicio strategie pentru piețele Timișoarei, pentru ce ar însemna în ziua de azi o piață într-un oraș modern ca Timișoara. Nimeni nu-i surprins că aceste strategii nu pot să vină de la un personaj ca domnul Nasleu, care este foarte departe de valorile europene ale unui oraș ca Timișoara. În concluzie, eu și colegii mei din USR PLUS din Consiliul Local credem că domnul Nasleu nu are ce căuta acolo. Am mare încredere și mă aștept să îl demită Consiliul de Administrație în următoarele zile și marțea viitoare vom analiza, pe larg, în AGA, situația de la Piețe S.A.”, a precizat primarul Dominic Fritz.

La rândul său, directorul Piete SA, Ionuț Nasleu, a transmis că va organiza lunea viitoare o conferință de presă în care va răspunde acuzațiilor. Ședința Adunării Generale a Acționarilor este programată marțea viitoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*