Social

Tinerii care doresc să devină pompieri se pot înscrie la ISU Banat

Tinerii care doresc să devină pompieri se pot înscrie la ISU Banat

În perioada martie – aprilie 2021, la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti se organizează concurs de admitere pentru calificările „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă ” şi „maistru militar auto ”.

Pentru seria de elevi aprilie 2021 – ianuarie 2022 sunt scoase la concurs 300 de locuri, dintre care 278 de subofițer de pompieri şi protecţie civilă și 22 de maistru militar auto.

Activitatea de recrutare a candidaţilor se realizează de către structura resurse umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş.

Înscrierea se poate face în perioada 15-28 februarie, în fiecare zi, la sediul ISU Timiș aflat pe strada Înfrățirii nr.13 în Timișoara.

Cererile de înscriere la concursul de admitere se depun la sediul ISU „Banat” de către persoanele interesate, care au domiciliul sau reşedinţa, înscrise în cartea de identitate, în judeţul Timiş.

Persoanele interesate care doresc mai multe detalii, pot accesa linkul: https://www.isutimis.ro/index.php/despre-institutie/organizare/cariera, sau pot contacta ISU Banat la numerele de telefon: 0770849705 sau 0770850476 (luni-vineri în intervalul orar 09:00-14:00).

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*