Social

Materiale de protecție și substanțe dezinfectante pentru persoanele vulnerabile, vârstnice și cu dizabilități

Materiale de protecție și substanțe dezinfectante pentru persoanele vulnerabile, vârstnice și cu dizabilități
Adora Beauty

Asociația Grupul de Actiune Locală Timișul de Centru a distribuit 100 de pachete pe raza teritoriului acoperit de asociație, în lunile ianuarie și februarie 2021.

Pachetele au avut următorul conținut: măști de unică folosință, servețele dezinfectante, săpun lichid antibacterian, săpun solid antibacterian, mănuși de unică folosință, alcool sanitar, dezinfectant, gel antibacterian și termometru digital.

Totul, în cadrul proiectului “Sprijin pentru persoanele vulnerabile in contextul epidemiei COVID-19” – Cod proiect 137872 sub egida Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Asociația Grupul de Actiune Locală Timișul de Centru dorește ca prin implicarea sa, să ajute la creșterea calității vieții și combaterea situațiilor de risc și vulnerabilitate pentru persoanele vârstnice și cu dizabilități izolate la domiciliu sau cu restricții și dificultăți de deplasare în cadrul teritoriului GAL Timișul de Centru.

Teritoriul acoperit de Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Timişul de Centru include 15 localităţi, din care 14 localităţi (2 oraşe – Ciacova şi Buziaş şi 12 comune – Tormac, Sînmihaiu Român, Moşniţa Nouă, Niţchidorf, Şag, Parţa, Giroc, Ghiroda, Chevereşu Mare, Giulvăz, Sacoşu Turcesc şi Peciu Nou) fac parte din judeţul Timiş şi o localitate – Vermeş care face parte din judeţul Caraş – Severin.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*