Eveniment

Casă salvată din flăcări de pompieri. O mașină a ars ca o torță pe A1. Foto

Casă salvată din flăcări de pompieri. O mașină a ars ca o torță pe A1. Foto

ISU Timiș a fost solicitat, la ora 16:09, să intervină pentru stingerea unui incendiu la o locuință din localitatea Beregsău Mic. La fața locului s-au deplasat de urgență 15 pompieri cu trei autospeciale de stingere, o autoscară de lucru la înălțime și un echipaj SMURD. La sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului casei, aproximativ 200 mp, și la anexele de lângă locuință.

Însă, intervenția promptă a salvatorilor a dus la salvarea casei de locuit, fiind afectat doar podul și acoperișul, incendiul fiind limitat rapid, fără a se extinde și la vecinătăți. Din fericire, nu s-au înregistrat victime în urma acestui nefericit eveniment.

O altă solicitare a venit în jurul orei 17:25, pompierii timișeni fiind solicitați să intervină la un incendiu auto pe autostrada A1, km 495 (sensul de mers spre Giarmata). În cel mai scurt timp, zece pompieri cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD s-au deplasat la locul indicat. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întregul autoturism, însă cele două persoane care se aflau în autoturismul în flăcări au reușit să se evacueze în siguranță, până la sosirea salvatorilor.

Pompierii urmează să facă cercetări pentru a stabili cauza probabilă care a dus la producerea incendiului.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*