Social

Soția unui pompier care salvează vieți are nevoie de ajutorul nostru. Corina trebuie să strângă 50.000 pentru operația care îi va salva viața

Soția unui pompier care salvează vieți are nevoie de ajutorul nostru. Corina trebuie să strângă 50.000 pentru operația care îi va salva viața

Corina are doar 25 de ani, un copil care nu a împlinit încă doi și un soț pompier salvator. De curând însă, Corina a primit un diagnostic care a zguduit întreaga familie: tumoră de glomus jugular. Tumora este situată în interiorul cavității craniului pe vena jugulară, o venă foarte bine alimentată cu sânge, astfel extirparea acesteia este foarte dificilă.

Și pentru că medicii din țară sunt rezervați să intervină chirurgical, pompierul Claudiu Vlădășel a căutat peste tot o soluție pentru soția sa și singura opțiune ar fi o operație la o clinică din Germania. Însă costurile operației depășesc 50.000 de euro, sumă care depășește cu mult bugetul tinereii familii.

„Haideți ca împreună să-l ajutăm pe colegul nostru Claudiu și să-i redăm speranța de a trăi mulți ani fericiți alături de soția sa”, este îndemnul colegilor săi de la ISU Timiș.

Cei care doresc să susțină familia Vlădășel o pot face prin donații în conturile:

RO80BTRLRONCRT0274922601 (Cont RON)

RO30BTRLEURCRT0274922601 (Cont EURO)

SWIFT: BTRLRO22

BT pay: 0766433012

Conturile sunt deschise pe numele Vlădășel Gabriela-Corina.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*