Administrație

Primarul din Șag atrage atenția: există un risc de intrare în carantină a comunei!

Primarul din Șag atrage atenția: există un risc de intrare în carantină a comunei!

Primarul Flavius Alin Roșu le cere locuitorilor din Șag să evite întâlnirile în număr mare, petrecerile, sau alte situații care facilitează posibilitatea infectărilor care vor determina carantinare comunei. Edilul le cere sătenilor să respecte  regulile de igienă și distanțare și anunță că vor urma controale și măsuri.

„Stimați consăteni, am început încă de la debutul pandemiei să facem eforturi pentru ca infectările în comuna noastră să fie ținute sub control, la un nivel mic.

Am ajutat cabinetele medicale cu dotări, am oferit măști familiilor, am dotat școala cu tablete pentru ore online. Am făcut dezinfecții în instituțiile publice și pe domeniul public.

Acum avem și un centru funcțional de vaccinare împotriva covid. Mulți dintre dumneavoastră ați făcut eforturi în toată această perioadă pentru a depăși greutățile și a respecta regulile de protejare.

Cu toate acestea există însă unii care nu o fac suficient. Rata infectărilor a ajuns îngrijorător de mare în comună. Riscăm ca această situație să determine pe cei de la nivel județean să decidă carantinarea Șagului, închiderea școlii etc. cu toate inconvenientele care derivă de aici”, a atras atenția, sâmbătă, primarul Flavius Alin Roșu.

Sâmbătă, în comuna Șag s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu coronvarius din județul Timiș: 10,22 la mia de locuitori.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*