Administrație

Ionuț Nasleu: „Domnul primar pare că devine un influencer online, la concurență cu Bianca Drăgușanu… Are consilieri mulți, dar pare că sunt degeaba”

Ionuț Nasleu: „Domnul primar pare că devine un influencer online, la concurență cu Bianca Drăgușanu… Are consilieri mulți, dar pare că sunt degeaba”

Directorul Piețe S.A. reacționează după atacurile primarului Dominic Fritz, care îl amenință cu demisia, făcându-l responsabil de incendiul de noaptea trecută din Piața 700.

După ce a discutat cu reprezentanții ISU Timiș și a aflat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, hala a ars din cauza nerespectării unor prevederi elementare privind securitatea la incendiu, primarul Timișoarei a cerut imperativ Consiliului de Administrație al Piețe S.A. să îl demită de urgență pe directorul acestei societăți, Ionuț Nasleu pentru grave deficiențe de management.

Într-o postare pe Facebook, Ionuț Nasleu se apără și susține că investițiile în modernizarea piețelor se fac de către Primărie, nu de către SC Piețe S.A. În plus îl acuză pe primarul Fritz de neputință în gestionarea problemelor din cadrul administrației.

Țin să fac câteva precizări scurte referitoare la acuzațiile primarului Dominic Fritz de astăzi. Investițiile în modernizarea piețelor se fac de către Primărie, nu de către SC Piețe SA. Pierderile s-au cumulat deoarece, de când sunt director, am făcut reparațiile pe care Primăria nu le făcuse în ultimii 12 ani. Aceste reparații au permis funcționarea piețelor în condiții decente până se alocau fonduri de către Primărie pentru investiții majore. Piețarii au apreciat ajutorul pe care l-am acordat mereu și deschiderea cu care le-am tratat și rezolvat solicitările, de câte ori a fost nevoie.

Dl primar pare că devine un influencer online, la concurență cu Bianca Drăgușanu… Are consilieri mulți, dar pare că sunt degeaba…Prostul de Fritz, imi cere demisia, dar să explice că e deoasit, să susțină P.S. Mă întreb, când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluții pentru piețari în perioada când aceste spații erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia. Să profiți de acest nefericit accident pentru a cere demisii și demiteri ca să îți ascunzi neputința, asta da tehnică de influencer mediatic! , a transmis Ionuț Nasleu, director general al Piețe SA. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*