Administrație

Viceprimarul Tabără, în vizită la centrele de vaccinare care se deschid luni în oraș. FOTO

Viceprimarul Tabără, în vizită la centrele de vaccinare care se deschid luni în oraș. FOTO

Viceprimarul Cosmin Tabără a vizitat, vineri, împreună cu Ciprian Trocan, director în cadrul Primăriei Timișoara, centrele în care se vor deschide, de luni, noi fluxuri pentru vaccinare.

Astăzi, în Timișoara funcționează 3 fluxuri de vaccinare – 2 la mall, unul la Spitalul CFR. Începând de luni, se vor mai deschide 4 fluxuri la ISHO, iar la clădirea STPT de pe Intrarea Doinei, încă 3 fluxuri.

„Sunt pregătite în Timișoara să mai fie deschise centre de vaccinare la Muzeul de Tramvaie (bd. Take Ionescu), la Casa Tineretului, la clădirea INCUBOXX, la Vox Technology și un centru în Calea Buziașului, în sensul AEM, dezvoltat de Bega Group în parteneriat cu Continental. O serie de operatori și clinici private au decis să se alăture în mod voluntar acestei importante campanii pentru cei care doresc să se vaccineze. Mă bucură deschiderea antreprenorilor locali și a corporațiilor, cărora doresc să le mulțumesc pentru tot ce dăruiesc comunității noastre! Vă asigur de toată implicarea noastră, iar odată cu sosirea unor stocuri de vaccinuri care să satisfacă cererea mare a timișorenilor, suntem pregătiți să punem la dispoziție spațiile de vaccinare și tot ce este necesar pentru o bună organizare a procesului de vaccinare. Împreună oprim pandemia!”, a transmis viceprimarul Cosmin Tabără.

Imagini de la centrele de vaccinare: Intrarea Doinei, ISHO, Casa Tineretului, VOX Technology, Iulius Town, Bega Group și Continental

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*