Administrație

Primarul Timișoarei își mai ia doi consilieri personali. Are șase în total

Primarul Timișoarei își mai ia doi consilieri personali. Are șase în total

Încă doi noi consilieri personali se alătură cabinetului primarului Timișoarei Dominic Fritz. Este vorba despre Dana Lazăr și Bogdan Marta, care completează echipa de șase consilieri personali ai primarului, alături de Simona Fiț, Rudolf Graef, Loredana Pintea și Val Mureșan.

Dana Lazăr are 36 de ani și două profesii, de inginer de sistem și de psiholog. Este licențiată în psihologie la Universitatea Tibiscus și în automatică și calculatoare la Universitatea Politehnica. A profesat în specializările de bază, dar a dezvoltat un interes pentru afaceri europene, încă din studenție. A scris și a coordonat proiecte europene pentru tineri în cadrul Fundației Student Plus Timișoara (Tineret în Acțiune/Erasmus Plus) și a susținut ateliere interactive pe teme europene pentru Centrul de informare Europe Direct Timișoara. Așa a fost recrutată de europarlamentarul USRPLUS Vlad Botoș, pentru care a lucrat din 2019, ca asistent local în cabinetul acestuia din cadrul Parlamentului European. Dana Lazăr va fi consilier pe problematici europene, de la proiecte pe fonduri UE, la relații cu instituțiile Uniunii.

Bogdan Marta este jurnalist de 17 ani. A lucrat ca redactor la Bănățeanul, Mediafax, Agenda și Timiș Online, unde a fost redactor-șef timp de 8 ani.

Bogdan Marta a făcut transparentă Primăria Timișoara într-o perioadă în care nu strălucea prin transparență. I-am propus să se alăture echipei mele, să fie la fel de neîndurător cu mine cum a fost și cu predecesorii mei și să mă ajute să aduc mai multă transparență și bună comunicare între instituție și cetățeni. Dana Lazăr, cu o experiență profesională diversă și Bogdan Marta, un jurnalist pe care l-am citit cred că de la primele lui articole, mi-au făcut onoarea să accepte oferta mea de colaborare˝, a declarat Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*