Politic

Alfred Simonis: „Fritz discreditează nevoile cetățenilor și efectiv sfidează orice urmă de bun simț cu referire la conducerea Timișoarei”

Alfred Simonis: „Fritz discreditează nevoile cetățenilor și efectiv sfidează orice urmă de bun simț cu referire la conducerea Timișoarei”
Adora Beauty

Deputatul Alfred Simonis îl atacă dur pe primarul Dominic Fritz! Președintele PSD Timiș susține ca Fritz discreditează nevoile cetățenilor și sfidează orice urmă de bun simț cu referire la conducerea Timișoarei.

Nu l-am plăcut, nu l-am crezut și nici nu l-am votat pe noul primar Dominic Fritz. După alegerea lui printr-un vot semnificativ al timișorenilor, singurul lucru în care mi-am pus speranță a fost faptul că tânăr fiind poate aduce un suflu diferit la primărie. Greșit! Dominic Fritz se crede deasupra tuturor și are impresia că încă plutește pe aerul de ales providențial. Probabil că acesta este motivul pentru care discreditează nevoile cetățenilor și efectiv sfidează orice urmă de bun simț cu referire la conducerea Timișoarei. Elocvent este Colterm, gaura neagră a administrației publice locale, fix una dintre temele de campanie pentru care Fritz a promis rezolvare. Ori exact în cazul Colterm, nu doar că primarul nu vine cu vreun rezultat notabil ci alege să pună la conducere un om cu probleme penale”, a afirmat Simonis.

În plus, îi cere primarului Dominic Fritz sa îl demită din funcție pe directorul general al Colterm, Bogdan Nanu.

„Să nu uităm că Dominic Fritz face parte din USR, partidul care a defilat ani de zile cu sloganul ”Fără penali în funcții publice”. Ori tu, ca reprezentant al acestui partid, ai tupeul să numești un penal într-o funcție publică? Tu, neamțul școlit, corect, vertical, primarul orașului Timișoara? Este o aroganță incredibilă. Dominic Fritz ne-a demonstrat cu vârf și îndesat ce poate, ce știe și ce urmărește. Directorul general al Colterm, promovat de primarul Fritz, este un condamnat penal care a ”intrat” în banii firmei unde era administrator. E sfidător! Imperativ îi cer să îl demită pe noul director de la Colterm și să găsească o soluție decentă pentru societate, așa cum a promis în campania electorală. Îl avertizez pe Dominic Fritz că aroganța și sfidarea nu mai pot fi acceptate de timișoreni!”, a transmis deputatul PSD, Alfred Simonis.

Friends Arena

Un comentariu

  1. Wow, ce tare, Alfred cel vorbăreț…!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*