Administrație

Se lucrează la plombarea gropilor din Timișoara

Se lucrează la plombarea gropilor din Timișoara

A început plombarea gropilor din oraș! Aceasta se va întinde până în luna aprilie.

Angajații Direcției Generale de Drumuri, Poduri, Parcaje și Rețele de utilități au inventariat peste 1300 de străzi, pentru care au făcut o evaluare a carosabilului și trotuarelor și au identificat gropi, fisuri etc.

Potrivit primarului Dominic Fritz, toate aceste defecțiuni constatate au fost prioritizate, împreună cu tot ceea ce afectează siguranța circulației. De două săptămâni, lucrările au început pe arterele principale, care au prioritate fiind mai intens circulate, vor urma străzile secundare și apoi toate străzile din cartiere care au nevoie de intervenții pentru reparații.

Primarul Timișoarei a anunțat și că a reușit deblocarea lucrărilor la șantierul de pe Drumul Boilor, pentru care a intervenit la București săptămâna trecută. CNAIR, care construiește centura de sud a orașului, l-a anunțat astăzi că ar putea găsi o soluție pentru a  finanța  joncțiunea acestui nou drum cu centura de sud a orașului. În proiectul centurii acest drum nu există, el a apărut ulterior, iar acum legătura dintre Timișoara și Moșnița nu poate fi deschisă până nu se rezolvă această problemă a finanțării viitoarei girații.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*