Administrație

Comandament de iarnă la Prefectură. Se va instala gerul în județ

Comandament de iarnă la Prefectură. Se va instala gerul în județ

Având în vedere prognoza meteorologică pentru zilele următoare, subprefectul Mircea Băcală a convocat, astăzi, Comandamentul Județean de Iarnă.

Subprefectul județului Timiș a solicitat atât Colterm, cât și distribuitorilor de gaze și ENEL să fie pregătiți pentru a nu exista probleme în furnizarea agentului termic, a gazelor naturale și a curentului electric la scăderea temperaturilor.

Având în vedere că în județul Timiș vremea va fi deosebit de rece, local geroasă noaptea, Mircea Băcală a cerut  identificarea, preluarea şi transportul persoanelor fără adăpost în spaţiile special amenajate. Totodată, a solicitat să se reactualizeze situaţia gravidelor și a persoanelor care fac dializă în vederea monitorizării acestora și pentru a fi pregătite ambulanțe în caz de nevoie.

Subprefectul județului Timiș a solicitat monitorizarea permanentă a situaţiei privind căile de comunicaţii și să se intervină cu promptitudine pe drumuri la căderea precipitațiilor anunțate în cursul zilei de mâine. În plus, a cerut o atenție deosebită la curățarea de gheață sau zăpadă a stațiilor mijloacelor de transport în comun.

Totodată, IPJ Timiș verifică existența stocurilor de materiale antiderapante și a stadiului de realizare a acestora de către administratorii drumurilor.

În plus, subprefectul Mircea Băcală avertizează conducătorii auto să fie atenți la adaptarea vitezei în funcție de starea drumurilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*