Administrație

Discuții pentru îmbunătățirea calității serviciilor de transport public în Timișoara și zona metropolitană

Discuții pentru îmbunătățirea calității serviciilor de transport public în Timișoara și zona metropolitană

Conducerile Societății de Transport Public Timișoara și Asociației de Dezvoltare Intracomunitară Societatea Metropolitană de Transport Timișoara s-au întâlnit astăzi, la sediul STPT.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate mai multe subiecte, toate în direcția unei bune colaborări între cele două instituții, pentru îmbunătățirea calității serviciilor de transport public în Timișoara și zona metropolitană.

Astfel au fost abordate următoarele subiecte: reglementarea anumitor articole ce se regăsesc în contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de transport persoane în aria de competență a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară, prin atribuire directă către Societatea de Transport Public Timișoara; cheltuieli eligibile; transport școlar; transport personae cu dizabilități; plățile urgente către STPT, pentru serviciile de transport public.

Conducerile STPT și SMTT au convenit să se întâlnească în fiecare zi de luni a săptămânii, în cadrul acestor întâlniri săptămânale de lucru urmând să se analizeze și să se stabilească criteriile de îmbunătățire a eficienței transportului public local și metropolitan.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*