Politic

Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis: “Adresez o invitație parlamentarilor de Timiș pentru a discuta ce amendamente să facem pentru a le susține în Parlament”

Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis: “Adresez o invitație parlamentarilor de Timiș pentru a discuta ce amendamente să facem pentru a le susține în Parlament”

Președintele PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis, face apel către parlamentarii din Timiș să susțină proiectele Timișoarei și ale județului.

Prezent în cadrul unei conferințe de presă, Simonis spune că dorește un pact între senatori și deputați, prin care să susțină reciproc amendamentele, indiferent de culoarea politică.

Astfel, acesta este de părere că cele mai importante proiecte ale județului sunt: construirea unui nou terminal de plecări externe la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara, un nou spital dotat la standarde europene, sala polivalentă cu 15.000 de locuri, un nou stadion, centură ocolitoare și drumul de descărcare de pe autostradă prin comuna Sânandrei. „Îmi doresc că Guvernul să nu abandoneze, iar Timișoara și Timișul atunci când elaborează bugetul. Știți că Timișoara este județul care contribuie cel mai mult la bugetul național de 30 de ani. Săptămâna viitoare adresez o invitație parlamentarilor de Timiș pentru a discuta ce amendamente să facem pentru a le susține în Parlament. În numele grupului parlamentar din care fac parte voi vota împreună cu ceilalți deputați și senatori PSD, orice inițiativă în beneficiul județului, a unui parlamentar de Timiș, indiferent de culoarea lui politică”, a explicat deputatul PSD Timiș, Alfred Simonis.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*