Social

GAL Timisoara a lansat în consultare publică Ghidul Solicitantului pentru Măsura 5 –Infrastructura Educațională

GAL Timisoara a lansat în consultare publică Ghidul Solicitantului pentru Măsura 5 –Infrastructura Educațională

Asociația Grupul de Acțiune Locală Timișoara a lansat în consultare publică Ghidul Solicitantului pentru Măsura 5 Infrastructura Educațională. 

Acesta poate fi accesat pe site-ul asociației, https://galtimisoara.ro/comunicate/.

În acest context, părțile interesate sunt interesate să se implice în cadrul procesului de consultare. Observațiile și propunerile pot fi transmise prin e-mail, la asociatia.gal.timisoara@gmail.com până la data de 15.02.2021. Toate observațiile, propunerile și comentariile vor fi analizate și luate în considerare în procesul de definitivare a ghidului specific și lansare a apelului de proiecte.

“Din dorința de a oferi copiilor cele mai bune condiții și cea mai bună protecție împotriva pandemiei și nu numai, GAL Timișoara, lansează în consultare publică ghidul referitor la măsura privind îmbunătățirea condițiilor educaționale, destinat atât unităților publice, cât și celor private ce întrunesc condițiile pentrua primi această finanțare. Total fonduri disponibile sunt 1,149 mil Euro, știm că nu sunt foarte mulți bani, dar suntem convinși că un bun gospodar îi va cheltui eficient”, a transmis președintele asociației, Cătălin Tiuch.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*