Social

Bărbatul care și-a amenajat un adăpost în Parcul Civic, preluat și transportat la adăpostul de la Pădurea Verde de polițiști locali

Bărbatul care și-a amenajat un adăpost în Parcul Civic, preluat și transportat la adăpostul de la Pădurea Verde de polițiști locali
Adora Beauty

Polițiștii locali au efectuat, în cursul zilei de ieri și azi dimineață, ca urmare a unor sesizări, verificări în Parcul Civic, unde era semnalată prezența unui adăpost improvizat amplasat în locația respectivă de oameni ai străzii.

Astfel, la fața locului a fost depistat un bărbat de 59 de ani, originar din județul Mehedinți, care dormea în locația respectivă și strângea pe lângă el tot felul de resturi. Acesta a fost preluat și transportat la adăpostul pentru oamenii străzii de la Pădurea Verde, iar locația a fost igienizată la solicitarea polițiștilor locali.

Trebuie menționat faptul că parcul respectiv este în faza de reamenajare, amplasamentul fiind predat în administrare constructorului până la finalizarea lucrărilor. Polițiștii locali continuă în această perioadă acțiunile pentru depistarea și preluarea din stradă a cerșetorilor și oamenilor străzii, această problemă fiind permanent monitorizată, luându-se măsurile legale care se impun în astfel de situații.

De la începutul acestui an, au fost depistate de polițiștii locali un număr de 86 de astfel de persoane pe străzile orașului. Cetățenii ne pot semnala cazurile în care observă cerșetori sau oameni ai străzii la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 pentru ca un echipaj să se deplaseze la fața locului pentru a lua măsurile legale.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*