Social

Provocare pentru elevii din Timiș: competiția online Hackathon

Provocare pentru elevii din Timiș: competiția online Hackathon

În perioada 26-28 februarie, echipa de robotică CSH în parteneriat cu Asociația A.I.C.I. și Universitatea din Timișoara organizează Hackathon-ul Nerd Pitch.

Timp de 48h elevii de gimnaziu și cei de liceu pot participa la acest Hackathon care va avea loc online, pe un server pe Discord.

Cele trei track-uri ale hackathon-ului sunt: Game development, Web development și Antreprenoriat in tehnologie, unde participanții pot veni cu un proiect deja făcut, la care se va adaugă un business plan după anumite cerințe.

Pentru a se înscrie la acest Hackathon, elevii trebuie să formeze echipe de 2-3 persoane, putând astfel participa la una din categoriile menționate mai sus, după preferință.

În ziua de sâmbătă, 27 februarie, vor fi organizate workshop-uri și webinarii cu antreprenori si persoane importante din domeniile tech, acestea fiind transmise live pe Youtube / Facebook.
La fiecare categorie se vor acorda două premii: Winner și Runner Up. De asemenea, Hackathon-ul nu va consta doar în realizarea unor proiecte și prezentarea acestora, ci va
presupune și o zi de webinarii, astfel încât câștigul să vină și la nivel de cunoștințe.

Locația evenimentului:
Mediul online – server de Discord si transmisie live pe Facebook / Youtube a webinariilor Număr estimativ de participanți: 100 persoane (30-35 echipe)
Finanțare: Asociația A.I.C.I.
Organizatori: CSH, Asociația A.I.C.I. (Creative Space Timișoara) în parteneriat cu Universitatea de Vest.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*