Eveniment

Amenzi de peste 8.000 lei în Timiș

Amenzi de peste 8.000 lei în Timiș

Peste 300 de forțe au acționat marți pe raza județului Timiș pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului SARS-COV-2.

La activităţi au participat 322 de forţe de ordine, fiind verificate 72 de societăți comerciale, precum şi 54 de mijloace de transport persoane, dintre care 30 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 3000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 297 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală 83.500 lei. Dintre acestea, 274 de sancțiuni contravenționale în valoare de 78.000 lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare, precum și 22 de sanctiuni în valoare de 5.500 de lei aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare pe raza întregului județ pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*