Social

Sala Smartfit de pe Calea Torontalului, amendată de 10 ori de Poliția Locală

Sala Smartfit de pe Calea Torontalului, amendată de 10 ori de Poliția Locală

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, din nou, în cursul zilei de ieri, noi verificări la sala de sport Smarfit de pe Calea Torontalului.

La verificări au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Timișoara. În urma controlului, polițiștii locali au mai aplicat două amenzi pentru neafișarea acordului de funcționare și pentru lipsa vizei anuale pentru societatea Megatrans, care a luat locul societății Smartfit după ce instanța a stabilit închiderea sălii de sport ca urmare a unor nereguli.

Sala de sport a fost verificată în mod repetat deoarece au existat sesizări de la timișoreni că funcționează în continuare, deși acest lucru este interzis, că primește clienți pe care îi poate pune în pericol din cauza lipsei documentației necesare de funcționare. Deși și-a schimbat numele firmei, nici noua societate nu deține autorizațiile prevăzute de lege pentru a funcționa în legalitate.

În ultima perioadă, polițiștii locali le-au dat reprezentanților sălii de sport zece amenzi în valoare de 13.200 de lei.

Și alte instituții au mai verificat societatea în cauză urmând a face publice la rândul lor rezultatele controalelor efectuate. Poliția Locală va continua verificările până la intrarea în legalitate a societății.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*