Administrație

Schimbare de conducere la ADI Apă Canal Timiș. Savu Luchian, primarul din Șandra, în Consiliul Director

Schimbare de conducere la ADI Apă Canal Timiș. Savu Luchian,  primarul din Șandra, în Consiliul Director
Adora Beauty

55 de comune din Timiș nu au canalizare, iar trei nu au nici rețea de apă curentă. Acest lucru trebuie să se schimbe în următorii patru ani, a subliniat președintele CJ, Alin Nica, la preluarea conducerii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canal Timiș. Acesta a primit, astăzi, prin vot, încrederea membrilor organizației, pentru a ocupa funcția de președinte.

„Rolul nostru, al autorităților locale membre ale Asociației, este să facilităm realizarea acestor investiții. Împreună vom reuși să punem în aplicare, să implementăm proiecte finanțate cu bani europeni și să oferim servicii de calitate cetățenilor”, a adăugat șeful CJ.

În urma ședinței de astăzi au fost votați și membrii Consiliului Director: Postelnicu Darius – primar Jimbolia, Pavel Teodor – primar Recaș, Lupu Ionel – primar Mașloc și Savu Luchian – primar Șandra.

ADI Apă – Canal Timiș s-a constituit în scopul reglementării, înființării, organizării, finanțării, exploatării, monitorizării și gestionării în comun a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare pe raza unităților administrativ-teritoriale membre.

Alături de Consiliul Județean, din asociație fac parte 79 de comune și orașe. De altfel, astăzi a fost acceptată și solicitarea comunei Birda de intrare în cadrul organizației.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*