Eveniment

Incendiu la mall. O mașină a luat foc în parcarea subterană

Incendiu la mall. O mașină a luat foc în parcarea subterană

Pompierii au fost solicitați să intervină, vineri, în jurul orei 16, la un incendiu produs la un autoturism aflat în parcarea subterană de la mall.

La izbucnirea incendiului au intrat în funcțiune instalațiile speciale de apărare împotriva incendiilor din dotarea clădirii, și anume instalația de detectare semnalizare, instalația de stingere și instalația de exhaustare a parcării. S-au autoevacuat aproximativ 50 persoane.

Până la sosirea echipajelor de pompieri, SPSU al Iulius Mall a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului.  A fost afectat compartimentul motor al autovehiculului parcat.

Cauza probabilă de incendiu este în curs de cercetare.

Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 1 ofițer și 10 subofițeri.

UPDATE:

„Incidentul s-a produs la una dintre mașinile staționate în parcarea Iulius Town Timișoara, fără a pune în pericol clienții. Parcarea este prevăzută cu sisteme de detecție și de stingere a incendiilor performante, iar senzorii au detectat sursa fumului și au declanșat imediat sistemul de sprinklere. Iulius Town Timișoara dispune de o structură specială pentru prevenție și intervenție în caz de incendiu, care a acționat cu promptitudine, nefiind înregistrate alte pagube. Totodată, parcarea dispune de stingătoare mobile și hidranți racordați la propriile bazine PSI, care au făcut ca intervenția să se desfășoare în timp foarte scurt și în condiții optime. La fața locului au venit și autospecialele Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Activitatea ansamblului nu a fost afectată, iar circulația în parcare a fost reluată în scurt timp”, au precizat reprezentanţii Iulius Town.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*