Social

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, în vizită la Poliția Locală

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, în vizită la Poliția Locală

Poliția Locală Timișoara a primit, în cursul zilei de ieri, vizita viceprimarului Cosmin Tabără, care are în coordonare activitatea instituției, acesta fiind însoțit de consilierul local Simion Moșiu.

Reprezentanții Primăriei Timișoara au dorit să vadă, direct la sediul de pe str. Avram Imbroane, care sunt problemele cu care se confruntă polițiștii locali, să afle de la conducerea Direcției și de la șefii de servicii și birouri care sunt neajunsurile, dar și propunerile vizavi de eficientizarea activității și, evident, de schimbarea percepției cetățenilor asupra activității instituției. S-a marcat încă o dată necesitatea apropierii față de nevoile timișorenilor, implicarea în soluționarea problemelor acestora, deschidere, dar și fermitate când vine vorba despre aplicarea cu discernământ a legii.

Viceprimarul a vizitat și locația în care se află amplasate camerele de supraveghere video și a concluzionat că acest instrument de lucru al Poliției Locale este unul mai eficient și modern în același timp, motiv pentru care s-a arătat disponibil să sprijine extinderea acestui tip de monitorizare pe viitor, așa cum se întâmplă de altfel în toate marile orașe ale lumii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*